0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Victron Global Remote 2

Meer afbeeldingen

Victron Global Remote 2

SKU:VGR000200000

Schrijf de eerste review over dit product

€ 584,29
Klik hier voor een grotere foto


Klik hier voor een grotere foto

E-mail dit product naar een vriend
Het verkrijgen van systeem informatie, waar en wanneer dan ook.

De Global Remote is een modem dat alarmen, waarschuwingen en systeemstatus rapporten verstuurd naar mobiele telefoons via een SMS- bericht. Het kan ook gegevens versturen van Accu monitoren, Multi’s, Quattro’s en omvormers van Victron naar een website middels een GPRS- verbinding. Het gebruik van deze website is geheel gratis.

Het idee is eenvoudig: u kunt het gebruiken om alarmen per SMS te ontvangen van een Multi, een Accusysteem, of van beide. Bij het monitoren van het gebruik van de accu’s kan het zeer nuttig zijn om
onder- en overspanningsalarmen te ontvangen, waneer deze zich voordoen. Met dit als doel is de Global Remote perfect. Een prepaid SIM- kaart (bijvoorbeeld) in combinatie met de Global Remote is al voldoende om op afstand toezicht te houden op uw systeem.

Geavanceerd gebruik: Historische gegevens beheren
Om nog een stap verder te gaan: een internetbrowser en verbinding is alles wat u nodig heeft om alle gegevens online te bekijken. U kunt eenvoudig een account aanmaken op de website om vervolgens uw modem(s) toe te voegen. Vervolgens kunt u de GPRS- verbinding instellen, waarmee u de historische gegevens van verschillende basis- elementen als systeemspanning, energieniveau en status informatie kunt beheren. Alle gegevens worden in een grafiek weergegeven. Deze grafieken zijn dagelijks, wekelijks en maandelijks beschikbaar.
Klik hier voor een grotere foto Klik hier voor een grotere foto E-mail dit product naar een vriend Het verkrijgen van systeem informatie, waar en wanneer dan ook. De Global Remote is een modem dat alarmen, waarschuwingen en systeemstatus rapporten verstuurd naar mobiele telefoons via een SMS- bericht. Het kan ook gegevens versturen van Accu monitoren, Multi’s, Quattro’s en omvormers van Victron naar een website middels een GPRS- verbinding. Het gebruik van deze website is geheel gratis. Het idee is eenvoudig: u kunt het gebruiken om alarmen per SMS te ontvangen van een Multi, een Accusysteem, of van beide. Bij het monitoren van het gebruik van de accu’s kan het zeer nuttig zijn om onder- en overspanningsalarmen te ontvangen, waneer deze zich voordoen. Met dit als doel is de Global Remote perfect. Een prepaid SIM- kaart (bijvoorbeeld) in combinatie met de Global Remote is al voldoende om op afstand toezicht te houden op uw systeem. Geavanceerd gebruik: Historische gegevens beheren Om nog een stap verder te gaan: een internetbrowser en verbinding is alles wat u nodig heeft om alle gegevens online te bekijken. U kunt eenvoudig een account aanmaken op de website om vervolgens uw modem(s) toe te voegen. Vervolgens kunt u de GPRS- verbinding instellen, waarmee u de historische gegevens van verschillende basis- elementen als systeemspanning, energieniveau en status informatie kunt beheren. Alle gegevens worden in een grafiek weergegeven. Deze grafieken zijn dagelijks, wekelijks en maandelijks beschikbaar.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren