0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Victron Phoenix Acculader 24 volt

Meer afbeeldingen

Victron Phoenix Acculader 24 volt

SKU:PCH024016001

Schrijf de eerste review over dit product

€ 435,00
Adaptieve 4-traps laadkarakteristiek: Bulk-Absorption-Float- Storage. Het microprocessor-gestuurde ‘adaptieve’ accu managementsysteem kan afgeregeld worden voor verschillende soorten accu’s. De adaptieve functie past het laadproces automatisch aan aan het gebruik van de accu.

De Victron Phoenix Charger is een volledig hoogfrequente acculader. De ingangstrap zorgt ervoor dat de acculader een sinusvormige ingangsstroom trekt met een arbeidsfactor (cos phi) gelijk aan 1. De volgende trap zorgt voor een galvanische scheiding en voor een perfecte gelijkspanning aan de uitgangsklemmen. Het laadproces wordt door een micorcontroller gestuurd. De zelflerende software in de micro-controller optimaliseert het laadproces automatisch, rekeninghoudend met de wijze waarop de aangesloten accus gebruikt worden. De interne elektronica wordt beschermd tegen vocht en vuil door een speciale coating, zodat uw acculader een lang leven beschoren is. De Phoenix Charger heeft twee hoofduitgangen waarover de volledige laadstroom wordt verdeeld. Een derde uitgang met beperkte laadcapaciteit is aanwezig om bijvoorbeeld een startaccu op te laden. De lader is beveiligd tegen kortsluiting en hoge temperatuur.

Victron Phoenix acculader specificaties
Voltage : 24 Vdc
Ingangsspanningsbereik : 90-265 VAC
Laadstroom : 16 A
Accucapaciteit : 100-200 Ah
Afmetingen : 355 x 215 x 110
€ 435,00
Adaptieve 4-traps laadkarakteristiek: Bulk-Absorption-Float- Storage. Het microprocessor-gestuurde ‘adaptieve’ accu managementsysteem kan afgeregeld worden voor verschillende soorten accu’s. De adaptieve functie past het laadproces automatisch aan aan het gebruik van de accu. De Victron Phoenix Charger is een volledig hoogfrequente acculader. De ingangstrap zorgt ervoor dat de acculader een sinusvormige ingangsstroom trekt met een arbeidsfactor (cos phi) gelijk aan 1. De volgende trap zorgt voor een galvanische scheiding en voor een perfecte gelijkspanning aan de uitgangsklemmen. Het laadproces wordt door een micorcontroller gestuurd. De zelflerende software in de micro-controller optimaliseert het laadproces automatisch, rekeninghoudend met de wijze waarop de aangesloten accus gebruikt worden. De interne elektronica wordt beschermd tegen vocht en vuil door een speciale coating, zodat uw acculader een lang leven beschoren is. De Phoenix Charger heeft twee hoofduitgangen waarover de volledige laadstroom wordt verdeeld. Een derde uitgang met beperkte laadcapaciteit is aanwezig om bijvoorbeeld een startaccu op te laden. De lader is beveiligd tegen kortsluiting en hoge temperatuur. Victron Phoenix acculader specificaties Voltage : 24 Vdc Ingangsspanningsbereik : 90-265 VAC Laadstroom : 16 A Accucapaciteit : 100-200 Ah Afmetingen : 355 x 215 x 110

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren