0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Accu ververser

Meer afbeeldingen

Accu ververser

SKU:350860

Schrijf de eerste review over dit product

€ 49,90
De meeste accu's verliezen door zgn. sulfaatvorming op de lange termijn hun laadcapaciteit.
Met de Battery Refresher wordt dit proces aanzienlijk vertraagd en de levensduur van de accu verlengd. Vast aangesloten op de accu geeft de Battery Refresher gelijkstroomimpulsen af die met de zgn. resonantiefreqentie van de sulfaatkristallen harmoniëren.

Op deze manier worden bestaande sulfaatkristallen ontbonden en de aanmaak van nieuwe voorkomen. Capaciteit en oplaadvermogen gaan weer terug naar originele waarden. Schijnbaar defecte accu's krijgen zo een tweede leven. Voor accu's tot maximaal 300 Ah.
De meeste accu's verliezen door zgn. sulfaatvorming op de lange termijn hun laadcapaciteit. Met de Battery Refresher wordt dit proces aanzienlijk vertraagd en de levensduur van de accu verlengd. Vast aangesloten op de accu geeft de Battery Refresher gelijkstroomimpulsen af die met de zgn. resonantiefreqentie van de sulfaatkristallen harmoniëren. Op deze manier worden bestaande sulfaatkristallen ontbonden en de aanmaak van nieuwe voorkomen. Capaciteit en oplaadvermogen gaan weer terug naar originele waarden. Schijnbaar defecte accu's krijgen zo een tweede leven. Voor accu's tot maximaal 300 Ah.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren