Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 775,00

De Victron Phoenix Inverter is een krachtige zuivere sinusgolf-omvormer en geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.


Unieke Powerassist functionaliteit

Met deze Victron Phoenix Inverter is het mogelijk om méér stroom af te nemen dan de netaansluiting of generator toelaat. Als er tijdelijk te weinig stroom is helpt de MultiPlus mee met energie uit de accu. Als er dan nog stroom over is, maakt de MultiPlus hier gebruik van om de accu weer op te laden. Dit is erg handig als u op de camping, markt, haven etc. bent en u bijvoorbeeld een waterkoker wilt gebruiken. Met de MultiPlus gaat de zekering van de walaansluiting/netaansluiting er niet uit!

Stroom zonder onderbreking (UPS functie)
In geval van netspanningstoring of wanneer de generator wordt uitgeschakeld zal de MultiPlus overschakelen van lader naar omvormer en de voeding van de aangesloten apparaten overnemen. Dit kan de MultiPlus zo snel dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord blijven functioneren.

Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallel schakeling
Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een hoger uitgangsvermogen te bereiken. Drie fase krachtstroom is ook mogelijk.




Unieke productcode (UPC)CIN1212200
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Omvormer / Inverter 24 Volt
Prijs (excl. btw)€ 640,50
Prijs (incl. btw)€ 775,00
BTW hoog (21%)€ 134,50